Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Бабинська громада» (код ЄДРПОУ: 04370024) був реорганізований і увійшов до складу Новокалинівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Бабинська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Новокалинівської громади

Тиждень права в Пинянській СЗШ І-ІІІ ст.

Дата: 18.12.2019 20:30
Кількість переглядів: 95

Відповідно до плану заходів щодо проведення Всеукраїнського тижня права та з метою підвищення рівня правової культури в ПИНЯНСЬКІЙ СЗШ І-ІІІ ст. з 09 грудня по 13 грудня проведено ряд заходів інформаційного, освітнього та виховного характеру, що охопили всі ланки освітньої діяльності - від початкової до старшої. Програма заходів була дуже цікавою і насиченою. Школярі 1-4 класів переглянули мультфільм "Права дітей".
Учні 5 класу взяли участь у виставці малюнків "Права очима дітей", з якою чудово впорались.
Учні 6 класу розгадували кросворди, ребуси на правову тематику. В ході заходу вони ознайомлювались з основними положеннями Конвенції про права дитини.
Шкільним бібліотекарем Кострицькою О.В. була організована тематична книжкова виставка "Мої права - моє життя". Захід мав пізнавальне значення в галузі права для учнів 7 класу.
Шкільним психологом Звіжанською О.М. з учнями 8 класу проведено тренінг "Підлітки і права", метою якого було формування у них навичок використання отриманих знань при вирішенні реальних життєвих ситуацій.
Під керівництвом заступника директора з виховної роботи Легуцької Н.В. учні 9 класу оформили стіннівку "Всеукраїнський тиждень права", в якій підготували інформацію про основні права дитини, правові цитати, вірші, афоризми відомих людей про право.
Учитель правознавства Петриняк І.В. провів з учнями 9-11 класів "Правовий брейн-ринг". Під час проведення заходу учні давали оцінку негативним фактам, при цьому використовували практичний матеріал, взятий з життя, близький і доступний їм.
Класними керівниками 1-11 класів проведені виховні години, бесіди, круглі столи, дискусії на тему "Права людини з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини".

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua