Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Бабинська громада» (код ЄДРПОУ: 04370024) був реорганізований і увійшов до складу Новокалинівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Бабинська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Новокалинівської громади

Тиждень зарубіжної літератури в Пинянській СЗШ І-ІІІ ст.

Дата: 01.12.2019 18:04
Кількість переглядів: 82

З метою розвитку інтересу учнів до зарубіжної літератури і читання у Пинянській СЗШ І-ІІІ ст. проходив тиждень зарубіжної літератури, який провела вчитель зарубіжної літератури Сіка М.С. Згідно плану розпочався тиждень загальношкільною лінійкою "Україна у творчості зарубіжних письменників", а також учні 5, 6 класу підготували літературну газету, в якій були написані авторські вірші.

Відомо, що малювання ілюстрацій є доброю мотивацією для подальшого читання. І тому у вівторок було оформлено виставку робіт на тему: "Цей чарівний світ казок та байки".

У середу між учнями 6 класу і 7 класу було проведено свято інтелекту "Своя гра", де учні демонструючи свої попередні знання, виборювали титул найерудованішого учасника.

У четвер учні 8 класу та 9 класу змагалися у грі "Літературні розумники", яка складалася з 5 конкурсів: "Сім ключових слів - твір", "Установіть відповідність", "Імена героїв та їх значення", "Крилаті вислови із міфів Давньої Греції".

Розгадування кросвордів та ребусів (10-11 кл.) у п'ятницю проходило в атмосфері творчого пошуку та мотивації на успіх. Варто зазначити, що завдяки таким заходам школярі активніше беруть участь у бесідах з літератури, і головне, з підвищеним інтересом цікавляться новинками зарубіжної літератури.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua