Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Бабинська громада» (код ЄДРПОУ: 04370024) був реорганізований і увійшов до складу Новокалинівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Бабинська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Новокалинівської громади

Тиждень права в Пинянській СЗШ І-ІІІ ст.

Дата: 19.12.2018 21:55
Кількість переглядів: 211

Відповідно до плану заходів щодо проведення Всеукраїнського тижня права та з метою підвищення рівня правової культури в ПИНЯНСЬКІЙ СЗШ І-ІІІ ст. з 10 грудня по 14 грудня були проведені ряд заходів інформаційного, освітнього та виховного характеру, що охопили всі ланки освітньої діяльності - від початкової до старшої. Програма заходів для учнів була цікавою і насиченою. Школярі 1-4 класів переглянули презентацію "Конвенція ООН про права дитини". Вони з цікавістю ознайомились із своїми правами та обов'язками, а також отримали завдання взяти участь у виставці малюнків "Права очима дітей", з яким чудово впорались.
У 5 класі було проведено гру "Поєднання прав та обов'язків". В ході гри учні навчилися розрізняти права від обов'язків, закріпили їх у своїй пам'яті.
Під керівництвом ЗДВР Легуцької Н.В. учні 6 класу взяли участь в оформленні стіннівки "Всеукраїнський тиждень права", де ознайомились з основними правами дитини, з правовими цитатами, віршами, афоризмами відомих людей про право. Після цього кожен учень продовжив фразу "Кожна дитина має право на..."
Шкільним бібліотекарем Кострицькою О.В. була організована тематична книжкова виставка "Мої права - моє життя". Захід мав велике пізнавальне значення в галузі права для учнів 7-8 класу.
В рамках протидії шкільного булінгу, учні 6-11 класів переглянули документальний фільм "Нік Вуйчич про булінг, жагу до життя і любов". Учні прослухали інформацію про цькування Ніка Вуйчича та знущання з боку однолітків. Діти також переглянули розповідь про цінність життя, як навчитися любити себе, як змінити власне життя. Психолог школи Звіжанська О.М. провела тренінг "Профілактика булінгу в учнівському середовищі".
Учитель правознавства Петриняк І.В. провів з учнями 9-11 класів правовий "Брейн-ринг". Під час проведення заходу учні давали оцінку негативним фактам, при цьому використовували практичний матеріал, взятий з життя, близький і доступний їм. Діти із задоволення відтворювали в ігровій формі окремі ситуації, застосовуючи правила поведінки в школі, громадських місцях, сім'ї.
Згідно плану заходів до Всеукраїнського тижня права класні керівники 1-11 класів провели виховні години, бесіди, круглі столи, д
искусії.
Сподіваємось, що проведені заходи будуть сприяти підвищенню правової освіти учнів та формуванню активної громадської позиції.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua